zaterdag 12 juli 2008

12 - 07 - 2008: Jakarta

Vrijdag om 11 uur 's ochtends vertrokken naar vliegveld, en 11 uur 's ochtends (NL'se tijd) aangekomen in Jakarta. Vliegreis verliep goed, ook al was het wel kut lang zitten daar. Wel lekker geshopt in Dubai. En van daar weer gevlogen naar Jakarta. Ook wat raar was, is dat een meisje achter ons opeens een epilepsie aanval kreeg ofzo? Best zielig maarja.

In Jakarta aangekomen, we kregen meteen hulp van een paar mensen daar, zodat we meteen door konden lopen. Ons tante haalde ons op bij het vliegveld. Toen meteen van daar vertrokken naar ons hotel waar wij 2 nachten verblijven. En we moesten ook meteen afscheid nemen van Calvin en zijn moeder. Vanuit vliegveld lekker lang gereden omdat het altijd druk is op de weg in Jakarta. En ze rijden daar als de matherfacker. Allemaal kut scooter/motors! Het is gewoon beide in 1. Toen zaten we lekker in ons hotel. Van daar gingen we even in een Mall Centre kijken, en meteen wat leuke dingen gezien. Alleen het was nog vroeg om nou al wat te gaan halen.

Verder is er niet veel speciaals gebeurd, en ik zal een keer een video maken van hoe het rijden hier in Indonesië gaat. Het inhalen gaat gewoon kei hard via de vluchtstrook, en politie geeft er niks om, want ze doen het zelf ook.

Dit was mijn 1e dag @ Indonesia!

Geen opmerkingen: